PART 4.......~langkawi~

cOntinue dari part 1 2 n 3.....




20 feb 2011 huh..~~ tak suke2....cOz nie hari terakhir kami di langkawi...tak puas agie berjalan...nak jalan agie...nak jugak!! nak jugak!!....haha~ d sebub kan kegewdikan yang berlaku di citu, sO kak fina pOn membawa kami berjalan d pagie teakhir kami di NYOR CABANG....

nak taw tak katne kak fina bawa kami???? jeng..jeng..jeng....




~pantai cenang~



yahOOooooo!!! pegi mandi pantai..... ala....tapi nati itam camne?? dulik2...nak jugak andi...jOm pOie andi........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kat cini memang ramai gile pelncOng mat salleh...seksi2...wOwww...!!! hahaha~ selame nie nenOk kat tb jer, mereka2 nie berbikini ngn berspentOt..nie real siOt depan mata...sambil terbaring , baget berjemO...hahaha~ naseb baek tak snap pic mereka2 nie, law tak mmg tayangan free la kat kOwg.....huhu~ Ya Allah, megucap2...makciat.....!!!




cam tangga tak?? pandai kan kami pOsing...huhu~



ikan duyung~haha~



muke keriangan~



da macam kepala penyu da aku nenOk....
OOopppss....penyu sensitip...hahaha~



1..2...3... kliikkk
peeaaccee~



lepas da puas berendam tue, kami pOn megewdik la wat sumthing yang kOnOn2 nye d anggap Omentik kan..huhu~



~fina vs pakya~



~sue vs pOji~



~Ain vs Arm~



mengewdik tak mereka2 nie????? gewdik giler kan...haha~ eee, menyampah i nenOk yah!! nak nenOk yang tak megwdik pulak tak??? huhu~ jap ek........


wOww~ haaha~ bu vs Cha n Yun vs Yana....
stat berlebiu : 6 mei 2005
end berlebiu : date maut



hahahhaa~ lagie la megewdik....tak cukup ngan yun + yana...nak jugak bu + cha nye...huhu~ actually , nie bukan nak menunjuk..tapi kalO bOle nak ukir sume tmpat name kami berdue...baru la sweet kapel 4 ever n ever....huhu~ Omentik x????? jangan jelez...!!!


setelah 1 jam lebih jgak lak kami berendam..kami pOn gerak ke jeti untOk amek punk...cian punk kena tunggu lama..tapi padan muke, punishment tOk punk bub bangOn lambat...hahaha~
lepas tue kak fina bawa kami ker gamat Nusantara..hmm, terbang lagie wet..huhu~ shOpink minyak gamat pulak..kali nie, beli cket jer la...baget tak de da...haha~ sO kOwg kena share2 mnyak gamat yang aku beli nie eh....hahaha~

balek2 jer, Cik Maznah da ciap kan hidangan lunch..kami pOn ape agie....serbu..!!!! cOp...!!!! mana bOle serbu lagie....kena mandi dulu la...ciap2, cOlek2..sebub kOwang sume nak balek kl da kan...aip, wat2 lupe pulak da...hehe~


menu lunch :
sOtOng sumbat
ikan keli gOreng
sayO kObis
sOtOng gOreng





nyum3....~ da ciap cOlek...sO melantak........................................................

kOl 2.30pm...kami sume berangkat ke jeti di antO Oleh pak pi'e sekali agie...sOb...sOb...cedih nye...bile agie mahu ke langkawi agie ek...hmmmm
sampai jeti kOl 3 camtue la...terus beli tiket ferri...naseb bek kOl 3.30 ade...jap ek, nak nenOk tak mereka2 yang pegi beg kecik, tapi balek beg besO.....hik3~



tak tahan ....ciap sewa trOli lagie....huhu~



mase dalam ferri tue, takde da nak feeling2 snap gambO...sume da stat melayan perasaan sndiri... sambil dOk tmenung air laut ...aip3!!! OOoopppsss.....lupe pulak.... ane ade tak snap gmbO....ade la...jap ek.....huhu~




sempat agie..peace~



lepas 1 jam 45 minit, sampai la kami ke Kuala kedah...tyme tue dalam kOl 5 lebih cket kOt..d sebub kan takOt tyme keretapi kOl 6, kami pOn naek cab...naseb bek abang cab kasi sumbat 5 Owang terus...walaupOn kete tua, tapi, peh!!! bes OOo...hahaha~

dalam kOl 6 kami smpai KTM kedah...serbu,jangan tak serbu....kami terus beli tiket...sekali keretapi kOl 7.45pm da....aduih....wat susupentOt jer la....ade lagie 1 jam 45 minit nie...pala Otak sume pk makanan jer kan...yela, nak wat tapau tOk melantak dalam keretapi...hik3~seperti biasa, menu kami sume adalah KFC...hik3~ bOsan seh....

tapi sebelOm menapak ke KFC, kami pergi shOtink drama dulu...hahaha~




mOdel landasan~



kebagetan~



wiiiee~ peace....



shOtink kali nie laen macam cket...cape2 yang rase diri tue lelaki , tak perlu la nenOk ek..kang batal pulak air mayang nye..huhuhu~ almaklum la 18sx......wiiiee~



hahaha~ Opah da cam beruk ngah bergayut
da aku nenOk...



aksi c penyapu terbang...haha~
punk cam malu2 pulak kO nak lOmpat kang...(:





aksi melampau dari mereka2...



da setel berdrama, kami pOn bergerak la ke pekan wak Rabu Haji taib tOk mencari restOren atOk kami iaitu KFC...hik3~ glamO x..???




last kami berpOsing....~




seperti biase ,kami bukan shaje menapu untOk makan, tapi untOk melantak skali iyer....xpecially c Opah , c pek n c kak fina...huhu~ aku and punk da tObat, tak mO membazir...amalan setan...kan punk?? hik3~

mase nak balek ke KTM kedah tue, sekali ujan la pulak...naseb bek gimis2 jer..tak de la kami bash ane pOn...kalO tak, mahu ilang mekap2 kat pipi nie..haha~

Sampai kat KTm jer, kaki kami2 nie terlajak pulak pergi ker kafe kat KTM tue...and mulut aku nie pulak terlajak pegi megOde nasi gOreng tOk d tapau...peh!! baru nak tObat takmO tamak...haha~
kire2 dalam kOl 7.30 kitOwg da tunggu ketibaan keretapi, rmai jugak la tyme tue..tengah dOk2 cedap melayan perasaan skali PPPPPRRRRRRRRRRROoooooooooooooot .....cis!!! atOk depan kitOwg bOle pulak mengebOm...die igat nie kat palestine ker per nak men bOm2...cilanat betOl...sungguh kurang sOpan...naseb bek da tue..law tak, aku da kOrek da bOntOt die tue...peh...!! bau die, jangan cakap la...bau PETAI.....bapak bnyak da die makan petai...hahaha~

tepat kOl 7.45pm , yer2 jer tepat kan, huhu~ keretapi pOn sampi..cari2 seat masing2...peh~ memang naseb baek la..seat kami b5 sume tak wat peragai...takde da 90darjah nie...sume da 360 darjah...hik3~

kOnOn2 malam tue kami nak buat huru hara lagie la kan, tapi tak menjadi pulak...cOz mahluk begitu ramai pulak..yang ramai tue laki, law pOan memang da menjadi kami2 nie....hik3~ naseb pulak seat kami nie jaO dari kafe, sO terase malu pulak nak berjalan di celah2 Owang..sO, malam tue , sekali je la kami nekad berjalan ke kafe sebub da lapO sangat kan..malu tue xyah nak ckap la..tapi still wat muke cOmel...wiiee~~

lepas makan jer kami pOn pulang ke seat masing2...perut da kenyang kan, sO pe lagie la..badan pOn penat berjalan sakan ...malm tue kami tidOr jer la sampai la kOl 6am pade 21 feb 2011 tue...sedO2 da sampai KL sentral...

:)....taw tak sebub pe suke??? sebub my cayunk jemput...hik3~ cOwi cayunk, terpakse menyusahkan..takde niat pOn, tapi takde cape da nak mnta tOlg..tapi naseb baek pagie tue kamu senag kan nak di kejut kan....pecah recOrd dunia sebub ngan hnye sekali cha nye kOl jer, bu da bangOn.....hik3~

pagie tue kami selamat smpai...lepas selesai mandi semayang sume , terus terbOngkang dan ZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...........TAMAT....






sekian sahaja...... wiieee~
(: